Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Τα επιτόκια αλλάζουν την Δευτέρα, ώρα για break

Σαν πολύ όμορφα να ξύπνησα το πρωί... με πόνο μεν στο στομάχι από τα χτεσινά (άραγε το ούζο ή ο μεζές ήταν μάπα;) αλλά χωρίς καθυστερήσεις, χάλια κεφάλι ή διάθεση. Αυτό το κουδούνι τα ξημερώματα σχεδόν με τάραξε. 5 το πρωί να πρέπει να καταλάβεις τι σου γίνετε και με ζαλισμένο κεφάλι δεν παίζει (σαν τον Κώστα ακούγομαι). Είναι ωραίο τις τελευταίες μέρες που κάνω μικρές εξορμήσεις. -Σε μισή ώρα εκεί.-Τώρα ντύνομαι και έρχομαι. Σαν να γύρισε ο παλιός καλός εαυτός.

Ψέμααααα! Οκ θα θελα να έχει γυρίσει, να τους γράφω όλους και όλα και να είμαι συνέχεια εκτός σπιτιού και το πρωί στο γραφείο να μην μπορώ να κάνω μια δουλειά σωστά και να κοιμάμαι κάθε τρεις μέρες από εξάντληση και να πρέπει να προγραμματίσω πότε θα βρεθώ σπίτι για να κάνω και καμιά δουλειά... να μου παίρνει μόνο μια ωρίτσα να κάνω αυτή την παλιοεργασία και όχι όπως τώρα που την παιδεύω πόσες μέρες... Λογικό θα ήταν όσο περνάνε τα χρόνια να γίνομαι πιο γρήγορη, πιο σβέλτη. Κι όμως η πνευματική κούραση με τραβάει πίσω. Δεν πιάνω αστεία, μειώνεται η αντίληψη, οι αντιδράσεις, οι εντάσεις και δεν φτάνει ένα ολόκληρο σ/κ για να ξεκουραστεί ο εγκέφαλος. Μήπως να το ρίξω στην ανάγνωση, στο κέντημα, στο πλεχτό; Θα περνάει ένα σ/κ ανούσιο αλλά ξεκούραστο.

Και μου κάνει εντύπωση που χρησιμοποιώ την λέξη «ανούσιο», το ίδιο δεν έλεγα πρόσφατα και για τις εξόδους; Και για τις συνομιλίες; Για το χρόνο στο πισί και στο τηλέφωνο; Μήπως τελικά τίποτα από όσα επιθυμώ να κάνω δεν είναι ανούσιο; Απλά παίρνουν χρόνο και δεν ξέρω αν αυτός ο χρόνος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αλλιώς. Δεν νιώθω στερημένη από κάτι οπότε δεν μπορώ και να πω πως θα ήθελα να έχω πράξει αλλιώς. Τόση αυτό-ανάλυση για να ανακαλύψω στο τέλος ότι είμαι μια χαρά απλά κουρασμένη.

Αφροδιτούλα μάλλον το σ/κ θα με χάσεις. Η μέρα σήμερα είναι full, το βράδυ αφιερωμένο σε εσάς και το σ/κ στην σχολή. Ταγμένη με έχετε όλοι :Ρ Εκτός βέβαια αν θέλεις πάλι να με βοηθήσεις με τις εργασίες στην σχολή. Είναι καλό practice για τα αγγλικά σου βρε :) Εγώ θα γράψω το κείμενο και εσύ θα κάνεις την διόρθωση... και μετά κερνάω και ρακόμελο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ!!!

ΣΤΑ ΡΑΚΟΜΕΛΑ ΟΜΩΣ ΣΚΙΖΩ!!!

Α! ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!!! :)

Μενεξεδιά είπε...

Xmmm κι άλλος ξέμπαρκος;

Selini Σελήνη είπε...

καλέ! που 'σαι εσύ λέμε!
έχω μέρες να σε δώ! αυτή η εργασία σε έφαγε! άντε τώρα να περιμένουμε το άλλο σ-κ να ταούμε... χιχιχιχιχι ;Ρ

Μενεξεδιά είπε...

Τι σούργελο που είσαι!!!! Κυριακή μεσημέρι και δεν έχω καν κάτσει να ανοίξω την εργασία. Εσείς φταίτε για όλα! Φτου σας! χαχαχαχα

Τωρα σοβαρα τι κάνεις απόψε; Είσαι για ανάγνωση εργασιών στα αγγλικά; Δεν είναι σαν την άλλη, αυτές είναι πιο λογοτεχνικές, βιωματικές και περιγραφικές (ναι 2 είναι και η μια μισοέτοιμη)